Tovarăşul Ivan a fost membru de bază al partidului

Tovarăşul Ivan a fost membru de bază al partidului, a participat la Marea Revoluţie din Octombrie. Tovarăşul Lenin i-a murit în braţe. De-a lungul timpului tovarăşul Ivan a fost decorat cu numeroase distincţii şi medalii ale URSS. Şi acum, la 102 ani, tovarăşul Ivan merge ca omul la doctor.

– Bună ziua tovarăşe doctor!

– Bună ziua tovarăşe Ivan, dar cu ce problemă pe la noi? Sînteţi bolnav?

– Aaaa nu eu, tovarăşa Katia … de 4 zile nu se mai scoală din pat, nu mai vorbeşte cu mine, nu mai mănîncă nimic, nu ştiu ce sa mă mai fac cu ea.

– Păi, cîţi ani are tovarăşa Katia?

– 95 ! Tinerică, tinerică…

– Hm, e o vîrstă la care se mai îmbolnăveşte omul, mai… moare .

– Da, tovarăşe doctor, dar ştiţi, daca eu mă simt încă bine şi în putere parcă mi-ar părea rău să o pierd, că m-am împăcat foarte bine cu ea.

– Păi în cazul acesta vă dau o reţetă, dar nu pentru ea, ci pentru dvs, tovarăşe Ivan. Mergeţi la farmacie, luaţi pastila asta, faceţi un sex cu tovarăşa Katia şi s-ar putea să aveţi surpriza să-şi revină.

Merge tovarăşul Ivan la farmacie, ia pastila, merge acasă, alea, alea. A doua zi cînd se trezeşte, tovarăşa Katia nu mai era în pat, era în bucătărie, cînta şi gătea. Stă tovarăşul Ivan şi filozofează:

“Eeee, al naibii tovarăşul doctor! Dacă ştiam eu tratamentul acesta nu îmi mai murea tovarăşul Lenin în braţe”.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>